• THE MOUNTAINS ARE CALLING...

ONZE WINTERARRANGEMENTEN

Fjällnäs is de bakermat van de Zweedse wintersport. In 1882 ontdekten de eerste wintersporttoeristen dit prachtige gebied. Wij bieden verschillende winterarrangementen aan voor groepen van 2 tot 8 personen. Je kunt bij ons een geheel verzorgd arrangement boeken, maar het is ook mogelijk om de maaltijden zelf te regelen. Hieronder tref je een aantal mogelijkheden ter inspiratie. Wij bieden graag maatwerk. Heb je speciale wensen? Vertel het ons en samen met jou maken we je ideale reis op maat.

Alvast kennis met ons maken? We maken graag een persoonlijke afspraak om je reis samen te stellen. Dit kan wanneer het jou uitkomt: gewoon thuis via Skype of telefonisch.

Winteravontuur - 8 dagen

Beleef wintersport in Fjällnäs zoals je het nog nooit gedaan hebt! Tijdens deze 8-daagse reis maak je kennis met alle hoogtepunten van een typisch Laplands wintersportavontuur. Deze reis is inclusief een sledetocht met husky's, een sneeuwscooter-safari, een dag skiën, een bezoek aan een rendieren farm en het muskusossen centrum in Tännäs en nog veel meer! Je verblijft in één van onze appartementen (met eigen douche en toilet) op basis van volpension. Wij begeleiden je tijdens deze gehele week.

Winteravontuur kort & krachtig - 5 dagen

Een lang weekend pure winterbeleving: in Fjällnäs kan dit! Tijdens deze 5-daagse reis maak ga je op sneeuwscooter-safari, een dag skiën en maak je een tocht met een hondenslede. Als het donker is gaan we op de uitkijk voor het noorderlicht. Je verblijft in één van onze appartementen (met eigen douche en toilet) op basis van volpension. Wij begeleiden je tijdens je verblijf bij alle activiteiten.

Wintertrekking met husky's en sneeuwschoenen- 8 dagen (I.v.m COVID-19 niet tijdens de winter van 2021)

In week 10 en 11 organiseren wij een wintertrekking waar je 2-daagse zwerftocht maakt met sneeuwschoenen en een 2-daagse sledetocht met husky's! Je gaat echt "into the wild"! Tijdens deze week slaap je 2 nachten in authentieke berghutten. We nemen je mee in de wildernis van het ongerepte berglandschap van Fjällnäs. We maken met onze sneeuwschoenen onze eigen sporen in de verse sneeuw en overnachten in een afgelegen berghut. We nemen de ijsboor en vishengels mee en proberen onze eigen forel te vangen. Na onze sneeuwschoentrekking hebben we een rustdag en vervolgens maken we samen nog een 2-daagse tocht met Alaskan husky's. Je krijgt je eigen slee met 4 of 5 husky's waarbij je wederom overnacht in een authentieke berghut. Een onvergetelijke ervaring! Wij zorgen ervoor dat alle veilig verloopt en dat het een onvergetelijke ervaring voor je wordt!

Winterwonderland - Vrijheid Blijheid

Wil je een heerlijk ontspannen Zweeds Lapland avontuur? Dat kan bij ons. Je kunt bij ons op basis van half pension verblijven. Verder ben je helemaal vrij om je eigen programma in te vullen. Je mag zolang blijven als je zelf wilt. Uiteraard helpen we je graag met het plannen en reserveren van dagexcursies zoals bijvoorbeeld een sneeuwscooter-safari of een hondensleetocht. Ook kun je gebruik maken van onze sneeuwschoenen waarmee je een prachtige wandeling door de besneeuwde fjälls kunt maken. Als er kans is op het noorderlicht, dan laten we het je uiteraard meteen weten. Je verblijft in één van onze appartementen (met eigen douche en toilet) op basis van halfpension.

Voor meer informatie? Neem contact met ons op.