• THE MOUNTAINS ARE CALLING...

ONZE WINTERARRANGEMENTEN

Fjällnäs is de bakermat van de Zweedse wintersport. In 1882 ontdekten de eerste wintersporttoeristen dit prachtige gebied. Wij bieden verschillende winterarrangementen aan voor groepen van 2 tot 8 personen. Je kunt bij ons een geheel verzorgd arrangement boeken, maar het is ook mogelijk om de maaltijden zelf te regelen. Hieronder tref je een aantal mogelijkheden ter inspiratie. Wij bieden graag maatwerk. Heb je speciale wensen? Vertel het ons en samen met jou maken we je ideale reis op maat.

Alvast kennis met ons maken? We maken graag een persoonlijke afspraak om je reis samen te stellen. Dit kan wanneer het jou uitkomt: gewoon thuis via Skype of telefonisch.

Winteravontuur - 8 dagen

Beleef wintersport in Fjällnäs zoals je het nog nooit gedaan hebt! Tijdens deze 8-daagse reis maak je kennis met alle hoogtepunten van een typisch Laplands wintersportavontuur. Deze reis is inclusief een sledetocht met husky's, een sneeuwscooter-safari, een dag skiën, een bezoek aan een rendieren farm en het muskusossen centrum in Tännäs en nog veel meer! Je verblijft in één van onze appartementen (met eigen douche en toilet) op basis van volpension. Wij begeleiden je tijdens deze gehele week.

Winteravontuur kort & krachtig - 5 dagen

Een lang weekend pure winterbeleving: in Fjällnäs kan dit! Tijdens deze 5-daagse reis maak ga je op sneeuwscooter-safari, een dag skiën en maak je een vette toertocht op één van onze fatbikes door de poedersneeuw. Als het donker is gaan we op de uitkijk voor het noorderlicht. Je verblijft in één van onze appartementen (met eigen douche en toilet) op basis van volpension. Wij begeleiden je tijdens je verblijf bij alle activiteiten.

Into the wild trektocht - 8 dagen

Elk jaar organiseren wij één winterkampeer- en trekkingtocht. Onder deskundige begeleiding nemen we je mee "Into the Wild"! We maken een driedaagse sneeuwschoentrektocht met twee overnachtingen in Hilleberg expeditie tenten. Wij zorgen voor de tenten, sledes, sneeuwschoenen, wandelstokken, eten en kookgerei. Tijdens deze trektocht leren we je basisbeginselen van winterbushcraft zoals vuurmaken en navigeren. De eerste twee nachten verblijf je in één van onze appartementen. Vervolgens gaan we drie dagen op pad de wildernis in. De laatste drie nachten slaap je ook weer in je appartement. Voor de liefhebbers is het ook mogelijk om in een eigen gemaakte quinzee - een iglo - te slapen.

Winterwonderland - Vrijheid Blijheid

Wil je een heerlijk ontspannen Zweeds Lapland avontuur? Dat kan bij ons. Je kunt bij ons op basis van half pension verblijven. Verder ben je helemaal vrij om je eigen programma in te vullen. Je mag zolang blijven als je zelf wilt. Uiteraard helpen we je graag met het plannen en reserveren van dagexcursies zoals bijvoorbeeld een sneeuwscooter-safari of een hondensleetocht. Ook kun je gebruik maken van onze sneeuwschoenen waarmee je een prachtige wandeling door de besneeuwde fjälls kunt maken. Als er kans is op het noorderlicht, dan laten we het je uiteraard meteen weten. Je verblijft in één van onze appartementen (met eigen douche en toilet) op basis van halfpension.

Voor meer informatie? Neem contact met ons op.