• HET ONEINDIGE LICHT VAN DE ZOMER

ONZE ZOMERARRANGEMENTEN

In de zomer is het eeuwig licht. Fjällnäs biedt in de zomer ongekende mogelijkheden om te wandelen, kanoën, vissen en mountainbiken. Tijdens de zomer bieden wij ook verschillende arrangementen aan voor stellen of kleine groepen. Hieronder tref je een aantal mogelijkheden ter inspiratie. Wij bieden graag maatwerk. Heb je speciale wensen? Vertel het ons en samen met jou maken we je ideale reis op maat.

Alvast kennis met ons maken? We maken graag een persoonlijke afspraak om je reis samen te stellen. Dit kan wanneer het jou uitkomt: gewoon thuis via Skype of telefonisch.

Trektocht door de fjälls

Niets is mooier dan de fjälls te verkennen met je bergschoenen en rugzak. We bieden de mogelijkheid om bij ons de basis uitrusting te huren (rugzak, Hilleberg tent, kookgerei, slaapmat, slaapzak). We hebben een aantal mooie meerdaagse routes voor je waar je een onvergetelijke trektocht zult beleven. Wil je liever in je "eigen' privé berghut slapen? Dat kan ook. We bieden hiervoor een tweedaagse wandeltocht aan. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

WILD SWEDEN - OUTDOOR

NIEUW! In het zomerseizoen 2020 bieden wij deze outdoor week aan voor alle avontuurlijk ingestelde sportievelingen. Tijdens deze week ga je fatbiken, downhill fietsen, bergbeklimmen en kanoën. In samenwerking met topsport Funäsdalen organiseren wij deze avontuurlijke trip.

Gouden Herfst - Ongestoord genieten

Vanaf half augustus beginnen de bergen goud te kleuren. Wij vinden dit zelf één van de mooiste periodes van het jaar om er op uit te trekken in de bergen voor dagwandelingen of zelfs een meerdaagse tocht. Dit is ook de periode om bessen en cantharellen te zoeken. Je zult ook volop wild spotten, zoals de auerhoen, bergvos, korhoen, rendieren en elanden. In september is al weer grote kans dat je 's avond het noorderlicht kunt zien. Tijdens deze week kun je ook een bezoek brengen aan het oude mijnbouwstadje Røros, dat zelfs op de UNESCO Werelderfgoedlijst staat. Je verblijft in één van onze appartementen (met eigen douche en toilet). Je kunt bij ons elke ochtend verse broodjes of zelfs een compleet ontbijt bestellen. Voor de lunch en avondeten zorg je zelf.

Wil je meer informatie of reserveren?