• HET ONEINDIGE LICHT VAN DE ZOMER

ONZE ZOMERARRANGEMENTEN

In de zomer is het eeuwig licht. Fjällnäs biedt in de zomer ongekende mogelijkheden om te wandelen, kanoën, vissen en mountainbiken. Tijdens de zomer bieden wij ook verschillende arrangementen aan voor stellen of kleine groepen. Hieronder tref je een aantal mogelijkheden ter inspiratie. Wij bieden graag maatwerk. Heb je speciale wensen? Vertel het ons en samen met jou maken we je ideale reis op maat.

Alvast kennis met ons maken? We maken graag een persoonlijke afspraak om je reis samen te stellen. Dit kan wanneer het jou uitkomt: gewoon thuis via Skype of telefonisch.

7-daagse Trekking

Niets is mooier dan de fjälls te verkennen met je bergschoenen en rugzak. Tijdens deze reis maak je een trektocht van Grövelsjön naare Fjällnäs. Dit is de eerste etappe van de "Zuidelijke Kungsleden", een van de mooiste wandelgebieden van Zweden. De eerste nacht verblijf je bij ons in een comfortabel appartement. De volgende dag brengen we je weg naar Grövelsjön: het startpunt van vele lange afstandswandelingen in de Zweedse fjälls. In 6 dagen (5 overnachtingen) loop je terug naar Fjällnäs. Onderweg slaap je in je tentje of in (schuil)hutten. Je krijgt van ons de dag voor vertrek een goede instructie, routebeschrijving en gedetailleerde kaart. We bieden de mogelijkheid om bij ons de basis uitrusting te huren (rugzak, trekking tent, kookgerei, slaapmat, slaapzak). Wanneer jullie weer terugkeren van de wandeling verblijf je weer in het appartement en kun je lekker genieten van een warme douche en een lekker bed! Wij zorgen voor een warme avondmaaltijd op de dag dat jullie terugkeren. Uiteraard kunnen jullie je verblijf nog verlengen en andere sportieve activiteiten ondernemen. Het downhill MTB park van Tänndalen is 3 km bij ons vandaan. Ook kun je een kanotocht maken op het Malmagen. Of wat dacht je van een introductiecursus vliegvissen?!

WILD SWEDEN - OUTDOOR

NIEUW! In het zomerseizoen 2020 bieden wij deze outdoor week aan voor alle avontuurlijk ingestelde sportievelingen. Tijdens deze week ga je fatbiken, downhill fietsen, bergbeklimmen en kanoën. In samenwerking met topsport Funäsdalen organiseren wij deze avontuurlijke trip.

Gouden Herfst - Ongestoord genieten

Vanaf half augustus beginnen de bergen goud te kleuren. Wij vinden dit zelf één van de mooiste periodes van het jaar om er op uit te trekken in de bergen voor dagwandelingen of zelfs een meerdaagse tocht. Dit is ook de periode om bessen en cantharellen te zoeken. Je zult ook volop wild spotten, zoals de auerhoen, bergvos, korhoen, rendieren en elanden. In september is al weer grote kans dat je 's avond het noorderlicht kunt zien. Tijdens deze week kun je ook een bezoek brengen aan het oude mijnbouwstadje Røros, dat zelfs op de UNESCO Werelderfgoedlijst staat. Je verblijft in één van onze appartementen (met eigen douche en toilet). Je kunt bij ons elke ochtend verse broodjes of zelfs een compleet ontbijt bestellen. Voor de lunch en avondeten zorg je zelf.

Wil je meer informatie of reserveren?