Home – Zomer

  • Zomer in Fjällnäs

Midden in de prachtige bergen van de Funäsfjällen ligt Fjällnäs Camping & Lodges. Een gemoedelijke camping met 25 kampeerplaatsen, 3 lodges en 3 appartementen. In de zomer wordt het bij ons nauwelijks donker. Je kunt genieten van oneindige vergezichten. De rendieren lopen gewoon over onze camping. We liggen direct aan het Malmagen meer en maar 8 km van de Noorse grens. Wij zijn het hele jaar open: zomer en winter. Fjällnäs Camping & Lodges is de perfecte plek voor rustzoekers én actieve vakantiegangers. Er beginnen meerdere wandelingen direct vanaf de camping. Je kunt bij ons ook fatbikes, kano's en roeiboten huren. Een bezoek aan de Flatruet - de hoogste bergweg van Zweden en het Samidorp Mittådalen is de moeite waard. In Tännäs kun je oog in oog staan met imposante muskusossen. Net over de grens in Noorwegen ligt het historische stadje Røros dat op de UNESCO Werelderfgoedlijst staat. Onze camping is aangesloten bij het "Rondje Zweden", een initiatief van Nederlandse campingeigenaren in Zweden. Meer informatie op: www.rondjezweden.nl Welkom!

ONZE ACCOMMODATIES

Lodges

Wij verhuren drie volledig ingerichte lodges (stugor). Twee lodges zijn geschikt voor 4 personen en beschikken over een woonkamer/keuken, TV, gratis WiFi, badkamer met douche, toilet en wastafel en een slaapkamer met een tweepersoonsbed en twee eenpersoonsbedden. Daarnaast verhuren wij een 2-persoons loftstuga met woonkamer/keuken, gratis WiFi, eigen toilet met wastafel (douchen kan gratis in ons servicegebouw). Deze lodges zijn in het najaar van 2020 gebouwd en hebben een prachtig uitzicht over het meer en de bergen.

Appartementen

Wij verhuren drie volledig ingerichte appartementen. Twee appartementen zijn geschikt voor 4 tot 5 personen. We hebben daarnaast één appartement dat geschikt is voor 5 tot 6 personen. Alle appartement beschikken over een woonkamer met TV, zitbank, een volledig ingerichte keuken, eigen badkamer en gratis WiFi. De keukens en badkamers zijn allemaal volledig gerenoveerd in 2021

Kamperen

Onze camping is het hele jaar open. Het zomerseizoen begint in juni en duurt tot oktober. We hebben 25 toeristische plaatsen, waarvan 20 met elektra. Op ons tentveld is plaats voor meerdere tentjes. Onder het woonhuis is het verwarmde sanitairgebouw met een volledig ingerichte keuken, inclusief afwasmachine en droogtrommel. Vanaf deze zomer hebben we ook een nieuwe grillplaats. In ons servicegebouw bevindt zich ook een AED / Defribillator

Sauna

Na een dag wandelen, mountainbiken of vissen kun je lekker opwarmen en relaxen in onze nieuwe sauna. De sauna kan per uur worden geboekt en is geschikt voor maximaal 4 personen. Zomeraanbieding: 1,5 uur voor 250 kr. Maximaal 4 personen. Badjas en en handdoeken kunnen ook gehuurd worden.