• THE MOUNTAINS ARE CALLING...

Welkom bij Fjällnäs Camping & Lodges

Fjällnäs is de bakermat van de Zweedse wintersport. In 1882 kwamen de eerste wintersporttoeristen naar dit prachtige gebied. Het is een van de grootste wintersportgebieden van Scandinavië, maar het heeft zijn charme behouden. Fjällnäs ligt midden in de ongerepte natuur met alle wintersportfaciliteiten die je je maar kunt wensen. Dichter bij de natuur kun je niet komen. Fjällnäs Camping & Lodges is het hele jaar open. Onze camping is aangesloten bij het "Rondje Zweden", een initiatief van Nederlandse campingeigenaren in Zweden. Meer informatie op: www.rondjezweden.nl

0
Skigebieden
0
Ski-afdalingen
0
KM Langlauf trails
0
KM Sneeuwscooter trails

ONZE ACCOMMODATIES

Stuga's

Wij verhuren drie volledig ingerichte stuga's. Twee stuga's zijn geschikt voor 4 personen en beschikken over en woonkamer/keuken, badkamer met douche, toilet en wastafel en een slaapkamer met een tweepersoonsbed en twee eenpersoons bedden. Daarnaast verhuren wij een 2-persoons loftstuga met woonkamer/keuken, eigen toilet met wastafel (douchen kan gratis in ons servicegebouw). Onze stuga's zijn in het najaar van 2020 gebouwd en hebben een prachtig uitzicht over het meer en de bergen.

Appartementen

Wij verhuren drie volledig ingerichte appartementen. Twee appartementen zijn geschikt voor 4 tot 5 personen. Eén appartement is geschikt voor 5 tot 6 personen. Alle appartementen beschikken over een woonkamer, een volledig uitgeruste keuken, badkamer met douche, toilet en wastafel. De appartementen zijn het hele jaar door te huur, dus ook in de winter.

Winterkamperen

Onze camping is het hele jaar open. In het winterseizoen (van oktober t/m mei) verhuren wij seizoenplaatsen aan winterkampeerders. Dit zijn voornamelijk Zweedse en Noorse gasten die jaarlijks bij ons terug komen en genieten van het overweldigende berglandschap en de onbeperkte wintersportmogelijkheden. We beschikken ook over een beperkt aantal flexibele kampeerplaatsen tijdens het winterseizoen. Neem contact met ons op voor de beschikbaarheid.

Sauna

Na een dag skiën of langlaufen kun je lekker opwarmen in onze nieuwe sauna. De sauna kan per uur worden geboekt en is geschikt voor maximaal 4 personen. Kosten: 125 kr per persoon voor het eerste uur. Het tweede uur kost 100 kr per persoon. Badjas en handdoeken kunnen ook gehuurd worden.

WINTERACTIVITEITEN

Fjällnäs ligt in het mooiste en grootste wintersportgebied van Zweden. Je kunt hier een unieke wintervakantie beleven die je niet snel meer zult vergeten. Funäsfjällen - de regio waar Fjällnäs toe behoort - staat bekend als het meest sneeuwzekere gebied van Zweden. Heb je speciale wensen? Vertel het ons en samen met jou maken we je ideale reis op maat.

SKIËN IN HET BESTE SKIGEBIED VAN SCANDINAVIË

FATBIKING IN DE POEDERSNEEUW!

LANGLAUFEN: NET ALS DE ZWEDEN

HONDENSLEDETOCHT

SNEEUWSCOOTER SAFARI

MAGISCH NOORDERLICHT

OOG IN OOG MET MUSKUSOSSEN

SNEEUWSCHOENWANDELING

BEZOEK AAN SAMI & RENDIEREN

SNOWKITING

RØROS UNESCO WERELDERFGOED

Wil je meer informatie? Neem contact met ons op.