WILD SWEDEN - OUTDOOR

Voor avontuurlijke sportievelingen

Vanaf €595/pers
Min 2 - max 6 8 dagen Fatbiken / Downhill / Bergbeklimmen / Kanoën Ontbijt incl.

Wild Sweden - Outdoor

NIEUW! In het zomerseizoen 2020 bieden wij deze outdoor week aan voor alle avontuurlijk ingestelde sportievelingen. Tijdens deze week ga je fatbiken, downhill fietsen, bergbeklimmen en kanoën. In samenwerking met Topsport Funäsdalen en Skicentrum Tänndalen organiseren wij deze avontuurlijke trip. Wij bieden graag maatwerk. Heb je speciale wensen? Vertel het ons en samen met jou maken we je ideale reis op maat.

Boeken? Vraag naar de mogelijkheden

Uniek vanwege

Kleinschaligheid & maatwerk

We bieden dit arrangement aan voor een groepsgrootte van minimaal 2 personen en maximaal 6 personen. Heb je speciale wensen? Vertel het ons en we maken samen met jou de reis op maat.

Luchthaventransfer Trondheim

Indien gewenst kunnen wij de luchthaventransfer verzorgen: een prachtige rit van circa 2 uur. Vraag naar de mogelijkheden. Er gaat in de zomer 3 keer per dag een directe vlucht van Amsterdam naar Trondheim. De vlucht is niet inclusief, reken op circa €225.

Inclusief outdooractiviteiten

De reis is inclusief een dagdeel bergbeklimmen, kanovaren, fatbiken en downhill biken incl. liftpas.

Ontbijt inbegrepen

Tijdens deze reis is het ontbijt inbegrepen. De lunch en het avondeten verzorg je zelf.

Kamperen op ons tentenveld

Bij outdoor hoort kamperen. Je kampeert deze week bij ons op het tentenveld. Je kunt gebruikmaken van alle voorzieningen op de camping zoals gratis douchen, zomerkeuken, bbq.

Programma

Dag 1 Aankomst
Je kunt er voor kiezen om met eigen vervoer te komen of te vliegen van Amsterdam naar Trondheim. Wanneer je met het vliegtuig komt kun je gebruik maken van onze shuttle service of zelf een auto huren op het vliegveld.
Dag 2 Fatbiken in de de fjälls
Na een lekker ontbijt bieden we je de mogelijkheid om boodschappen te doen in het nabij gelegen Funäsdalen. Je kunt dan alle inkopen doen voor de lunch en avondeten voor de hele week. ‘s Middags geven we je instructies om optimaal en veilig van je fatbike te genieten. Vervolgens maak je je eerste tocht in de directe omgeving van Fjällnäs.
Dag 3 Fatbiken naar de Sami
Vandaag ga je over de hoogste bergweg van Zweden fietsen: de Flatruet. We nemen de fatbikes mee op de aanhanger en gaan richting de Flatruet: de hoogste bergweg van Zweden. Je krijgt van ons een duidelijke routebeschrijving. Je maakt een tocht van van circa 45 km (middelzwaar). Je hebt hier het uitzicht op de zuidelijkste gletsjer van Zweden: de Helags. Aan het eind van de middag halen we je weer op bij het afgesproken eindpunt.
Dag 4 Kanoën op 1000 meter boven zee
Op het bergplateau boven het skigebied van Tänndalen ligt Svansjön, stil en rustig, met hoge bergtoppen in alle richtingen. Vandaag ga je dit prachtige meer ervaren vanuit een kajakken – een unieke ervaring.
Dag 5 Relax dag
Na alle inspanningen kun je vandaag even relaxen. Rustig opstaan, een wandeling maken naar de Malmagsvalen-stuga of vissen.
Dag 6 Downhill biken!
Vandaag is een dag voor de thrill-seekers. Je gaat vandaag het Fjällcykelpark Tänndalen onveilig maken. Je krijgt een dagpas voor de lift en je kunt zo vaak als je wilt één van de vele afdalingen maken.
Dag 7 Bergbeklimmen - Funäsdalberget
‘s Ochtends doen we rustig aan. Vanmiddag staat er namelijk een flinke uitdaging op je te wachten. Je gaat de steile bergwand van de Funäsdalberget beklimmen. Onder begeleiding van een ervaren gids van Topsport Funäsdalen klim je veilig langs de steile wand omhoog. Als beloning krijg je een fantastisch uitzicht! Een prachtige ervaring en wees niet bang: iedereen heeft de top veilig bereikt. We sluiten de week af met een gezamenlijke BBQ.
Dag 8 Vertrek
Na het ontbijt kun je rustig inpakken en je terugreis starten.

Belangrijk: de programmadagen kunnen onderling wisselen afhankelijk van weersomstandigheden. Je kunt deze reis boeken voor minimaal 2 personen. Het dagprogramma wordt in groepsverband aangeboden. De groepsgrootte is maximaal 6 personen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>