GOUDEN HERFST

ONGESTOORD GENIETEN

€55/pers/dag
Min 2 Eigen appartement Ontbijt inclusief

Gouden Herfst

Vanaf half augustus beginnen de bergen goud te kleuren. Wij vinden dit zelf één van de mooiste periodes van het jaar om er op uit te trekken in de bergen voor dagwandelingen of zelfs een meerdaagse tocht. Je kunt volop wild spotten, zoals de auerhoen, bergvos, korhoen, rendieren en elanden. Dit is de tijd voor het zoeken naar cantharellen. Ook kun je bessen plukken en je eigen jam maken. In september is al weer grote kans dat je 's avonds het Noorderlicht kunt zien. Daarnaast raden we je aan een bezoek te brengen aan het oude mijnbouwstadje Røros, dat zelfs op de UNESCO Werelderfgoedlijst staat. We geven je graag tips voor mooie dagexcursies. Op verzoek en in overleg kunnen we ook het transport tijdens je verblijf verzorgen. Je verblijft in één van onze appartementen (met eigen douche en toilet). Ontbijt is inclusief.

Boeken? Vraag naar de mogelijkheden

Uniek vanwege

Mogelijkheid van directe vlucht Amsterdam-Trondheim

Er gaat in de zomer 3 keer per dag een directe vlucht van Amsterdam naar Trondheim. De vlucht is niet inclusief. Ook kun je een auto op de luchthaven huren. Indien gewenst kunnen wij de transfer van en naar de luchthaven verzorgen: een prachtige rit van circa 2.15 uur. Vraag naar de mogelijkheden.

Kleinschaligheid & maatwerk

We bieden dit arrangement aan voor een groepsgrootte van minimaal 2 personen en maximaal 6 personen. Heb je speciale wensen? Vertel het ons en we maken samen met jou de reis op maat.

Nederlandse begeleiding

Tijdens de hele week zullen wij je begeleiden tijdens de verschillende activiteiten.

Ontbijt begrepen

Tijdens je verblijf is het ontbijt inbegrepen. De overige maaltijden dien je zelf te verzorgen. In Funäsdalen, 20 km van onze camping zijn twee supermarkten.

Tips voor dagtrips

Midden in de overweldigende natuur ligt Fjällnäs Camping & Lodges aan het Malmagenmeer. Je kunt genieten van oneindige vergezichten. De rendieren lopen over onze camping of rusten op het grasland lekker uit. Onze camping ligt aan de N84, een mooie route richting Noorwegen. Fjällnäs Camping & Lodges is de perfecte plek voor rustzoekers én actieve vakantiegangers. Vanaf de camping beginnen meerdere wandelingen in de fjälls. Je kunt bij ons ook fatbikes en kano's huren. Een bezoek aan het Samidorp Mittådalen is de moeite waard. In Tännäs kun je oog in oog staan met imposante Muskusossen. Op slechts 45 kilometer ligt het historische stadje Røros dat op de UNESCO Werelderfgoedlijst staat. Heb je bijzondere wensen? Mail ons met je specifieke vragen, we helpen je graag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>