Zweeds Lapland Kort & Krachtig

VOOR EEN LANG WEEKEND

€995/pers
Min 2 - max 8 5 dagen Eigen appartement Maaltijden incl. Inclusief huskytour / sneeuwscooter / skiën / fatbiken / sneeuwschoenwandeling

Winteravontuur to the MAX!

Een lang weekend pure winterbeleving: in Fjällnäs kan dit! Tijdens deze 5-daagse reis maak je kennis met alle hoogtepunten van een typisch Laplands wintersportavontuur. Je verblijft in één van onze appartementen (met eigen douche en toilet) op basis van vol pension. Wij begeleiden je tijdens je verblijf bij alle activiteiten. Wij bieden graag maatwerk. Heb je speciale wensen? Vertel het ons en samen met jou maken we je ideale reis op maat.

Boeken? Vraag naar de mogelijkheden

Uniek vanwege

Kleinschaligheid & maatwerk

We bieden dit arrangement aan voor een groepsgrootte van minimaal 2 personen en maximaal 8 personen. Heb je speciale wensen? Vertel het ons en we maken samen met jou de reis op maat.

Luchthaventransfer Trondheim

Wij verzorgen de transfer van de luchthaven Trondheim naar Fjällnäs. Een prachtige rit van circa 2.15 uur. Je vlucht naar Trondheim moet je zelf boeken.

Je eigen appartement

Je beschikt met je groep over je eigen appartement (minimum 2 personen) met eigen douche, toilet, lekkere bedden, TV en gratis WiFi.

Inclusief de volgende winteractiviteiten

Deze reis is inclusief een sneeuwscooter-safari (halve dag), skipas voor één dag, sneeuwschoenwandeling, fatbiken, noorderlichtalert en een hondensledetocht met bezoek aan Røros. Tijdens je verblijf regelen we ook het transport voor de activiteiten.

Nederlandse begeleiding

Tijdens de hele week zullen wij je begeleiden tijdens de verschillende activiteiten.

Maaltijden inbegrepen

Ontbijt, lunch en diner is inbegrepen. Je bent bij ons 'gast aan tafel'. We laten je zoveel mogelijk kennis maken met de Zweedse keuken en je mag mee helpen met de bereiding.

Programma

Dag 1 Aankomst
Vlucht Amsterdam-Trondheim. We halen je op van het vliegveld en rijden door prachtig sneeuwlandschap en ondertussen spotten we elanden. Rond 8 uur ‘s avonds kom je aan in ons sfeervolle traditonele Zweedse huis. We heten je van harte welkom met een welkomstdrankje en een lekkere maaltijd in onze huiskamer.
Dag 2 Skiën in het beste skigebied van Scandinavië
Fjällnäs ligt op 5 minuten rijden van het skigebied Tänndalen. Dit skigebied is in 2018 uitgeroepen tot het beste skigebied van Scandinavië! Wij zorgen voor het vervoer van en naar het skigebied. Je kunt daar je ski-uitrusting huren. De skipas is bij de reis inbegrepen. Op de pistes zijn voldoende leuke restaurantjes voor de lunch of een lekkere ‘fika’.
Dag 3 Sneeuwscooter-safari
Fjällnas is het walhalla voor toertochten met de sneeuwscooter. Vandaag maak je een dagtocht die onvergetelijk zal zijn. Eerst krijg je een instructie over het rijden op de sneeuwscooter. Daarna gaan we samen met onze gids de fjälls in. Onderweg maken we onze eigen lunch klaar boven een zelfgemaakt vuur. Vergeet niet je rijbewijs mee te nemen!
Dag 4 Hondensledetocht en bezoek aan Røros
Een sledetocht met een span husky’s is vaak het hoogtepunt van de reis. Na het ontbijt rijden we naar de huskyfarm dichtbij het Noorse Røros. We maken daar een tocht van circa 3 uur. ‘s-Middags bezoeken we het Noorse stadje Røros. Dit staat op de UNESCO Werelderfgoedlijst. Je hebt hier voldoende tijd om rond te slenteren en mooie souvenirs te kopen. Of gewoon lekker genieten van een glühwein.
Dag 5 Vertrek
Na het ontbijt kun je rustig inpakken en nog genieten van de overweldigende natuur. Als je zin hebt mag je zelf nog een tochtje maken met één van onze fatbikes. Of maak nog een mooie sneeuwschoenwandeling. Na de lunch brengen we je weer naar Trondheim. De vlucht naar Amsterdam komt in het begin van de avond aan.

Belangrijk: de programmadagen kunnen onderling wisselen afhankelijk van weersomstandigheden. Je kunt deze reis boeken voor minimaal 2 personen. Het dagprogramma wordt in groepsverband aangeboden. De groepsgrootte is maximaal 8 personen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>