WINTERWONDERLAND

VRIJHEID BLIJHEID

Vanaf €75/pp/nacht
Min 2 - max 6 Eigen appartement Half pension

Winterwonderland

Wil je gewoon een ontspannen Zweeds Lapland avontuur? Dat kan bij ons. Je kunt in één van onze appartementen verblijven op basis van halfpension. Verder ben je helemaal vrij om je eigen programma in te vullen. Uiteraard helpen we je graag met het plannen en reserveren van dagexcursies zoals bijvoorbeeld een sneeuwscooter-safari of een hondensleetocht. Ook kun je gebruik maken van onze sneeuwschoenen waarmee je een prachtige wandeling door de besneeuwde fjälls kunt maken. Of maak een tocht op één van onze fatbikes. Als er kans is op het noorderlicht, dan laten we het je uiteraard meteen weten.

Boeken? Vraag naar de mogelijkheden

Uniek vanwege

Kleinschaligheid & maatwerk

We bieden dit arrangement aan voor een groepsgrootte van minimaal 2 personen en maximaal 6 personen.

Verblijf obv halfpension

Je verblijft in een comfortabel appartement met eigen douche, wc en lekkere bedden. Tijdens je verblijf is ontbijt en het avondeten inbegrepen. Je bent bij ons 'gast aan tafel'. We laten je kennis maken met de Zweedse keuken en je wordt uitgenodigd om mee te helpen met de bereiding.

Nederlandse begeleiding

Tijdens de week kunnen wij je helpen bij het plannen en boeken van de verschillende activiteiten.

Stel je eigen reis samen

Je kunt tijdens je verblijf diverse dagtochten en excursies bij boeken. Heb je speciale wensen? Vertel het ons en we maken samen met jou de reis op maat.

Tips voor dagtrips

Fjällnäs is de bakermat van de Zweedse wintersport. In 1882 kwamen de eerste wintersporttoeristen naar dit prachtige gebied. Het is het grootste wintersportgebied van Scandinavië, maar het heeft zijn kleinschalige charme behouden. Fjällnäs ligt midden in de ongerepte natuur, maar met alle wintersportfaciliteiten die je je maar kunt wensen. Dichter bij de natuur kun je niet komen. Fjällnäs Camping & Lodges is de perfecte plek voor rustzoekers én actieve vakantiegangers. Vanaf de camping beginnen meerdere langlauftrails en bergwandelingen. Op 5 minuten autorijden van de camping ben je in Tänndalen: het mooiste skigebied van Scandinavië. In Tännäs kun je ook in de winter oog in oog staan met imposante Muskusossen. Op slechts 45 kilometer ligt het historische stadje Røros dat op de UNESCO Werelderfgoedlijst staat. Kortom, je verveelt je hier geen moment. Heb je bijzondere wensen? Mail ons je specifieke vragen, we helpen je graag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>