Home – Winter

  • Winter in Fjällnäs

Fjällnäs is de bakermat van de Zweedse wintersport. In 1882 kwamen de eerste wintersporttoeristen naar dit prachtige gebied. Het is een van de grootste wintersportgebieden van Scandinavië, maar het heeft zijn charme behouden. Fjällnäs ligt midden in het prachtige berglandschap van de Funäsfjällen. Ongerepte natuur met alle wintersportfaciliteiten die je je maar kunt wensen. Fjällnäs Camping & Lodges is het hele jaar open. Welkom!

ONZE ACCOMMODATIES

Lodges

Wij verhuren drie volledig ingerichte lodges (stugor). Twee lodges zijn geschikt voor 4 personen en beschikken over een woonkamer/keuken, badkamer met douche, toilet en wastafel en een slaapkamer met een tweepersoonsbed en twee eenpersoonsbedden. Daarnaast verhuren wij een 2-persoons loftstuga met woonkamer/keuken, eigen toilet met wastafel (douchen kan gratis in ons servicegebouw). Onze lodges zijn in het najaar van 2020 gebouwd en hebben een prachtig uitzicht over het meer en de bergen.

Appartementen

Wij verhuren drie volledig ingerichte appartementen. Twee appartementen zijn geschikt voor 4 tot 5 personen. Eén appartement is geschikt voor 5 tot 6 personen. Alle appartementen beschikken over een woonkamer, een volledig uitgeruste keuken, badkamer met douche, toilet en wastafel.

Winterkamperen

Onze camping is het hele jaar open. In het winterseizoen (van oktober t/m mei) verhuren wij seizoenplaatsen aan winterkampeerders. Dit zijn voornamelijk Zweedse en Noorse gasten die jaarlijks bij ons terug komen en genieten van het overweldigende berglandschap en de onbeperkte wintersportmogelijkheden. We hebben ook een aantal flexibele kampeerplaatsen tijdens het winterseizoen. Neem contact met ons op voor de beschikbaarheid.

Sauna

Na een dag skiën of langlaufen kun je lekker opwarmen in onze nieuwe sauna. De sauna kan per uur worden geboekt en is geschikt voor maximaal 4 personen. Kosten: 125 kr per persoon voor het eerste uur. Het tweede uur kost 100 kr per persoon. Badjas en en handdoeken kunnen ook gehuurd worden.

Wil je meer informatie? Neem contact met ons op.