Accommodatie

ONZE ACCOMMODATIE

Fjällnäs Camping & Lodges beschikt over sfeervolle en betaalbare lodges (stugor) en appartementen die van alle  gemakken zijn voorzien. Onze accommodaties zijn vernoemd naar de bergen in de directe omgeving van onze camping. Met uitzondering van de kerst- en paasvakantie, kun je onze accommodatie ook voor één nacht boeken. We hanteren geen vaste aankomst- en vertrekdagen.

 We hebben dagelijks verse broodjes op bestelling. Ook kun je een kant- en klaar ontbijt bestellen. Inchecken kan vanaf 15.00 uur, uitchecken tot 10.00 uur.

Sylarna (4 pers)

Sylarna is één van onze nieuwe lodges. Deze lodge heeft een fantastisch uitzicht over het meer en de fjälls. De lodge beschikt over een woonkamer met keuken, badkamer met douche, toilet en wastafel. Op de tweede verdieping bevindt zich de slaapkamer met een tweepersoonsbed en twee eenpersoonsbedden. De lodge beschikt over een eigen terras en balkon.

Helags (4 pers)

Helags is één van onze nieuwe lodges. Deze vakantiewoning heeft een fantastisch uitzicht over het meer en de fjälls. De lodge beschikt over een woonkamer met keuken, badkamer met douche, toilet en wastafel. Op de tweede verdieping bevindt zich de slaapkamer met een tweepersoonsbed en twee eenpersoonsbedden. De lodge beschikt over een eigen terras en balkon.

Mittåkläppen (2 pers)

Mittåkläppen is onze nieuwe loftstuga. Deze gezellige lodge is zeer geschikt voor actieve wandelaars en sportieve wintersporters. De loftstuga heeft een fantastisch uitzicht over het meer en de fjälls. De stuga beschikt over een woonkamer met kitchenette, toilet met wastafel. Douchen kun je in ons servicegebouw (gratis). In de loft bevinden zich twee eenpersoonsbedden die ook als tweepersoonsbed kunnen worden gebruikt. De loftstuga beschikt over een eigen terras.

Onze lodges: wat kun je verwachten?

STORVIGLEN (5-6 pers)

Storviglen is ons grootste appartement. We hebben dit appartement in het voorjaar van 2021 geheel vernieuwd. Het appartement beschikt over een woonkamer met TV, een volledig uitgeruste keuken, slaapkamer met tweepersoonsbed, slaapkamer met twee stapelbedden (waarvan één onderbed 120 cm breed is), een ruime badkamer met douche, wastafel en WC. In de woonkamer staat een hoekbank die ook gebruikt kan worden als tweepersoonsbed.

SVANSJÖKLÄPPEN (4-5 pers)

Svansjökläppen is een appartement geschikt voor 4 tot 5 personen. Ook dit appartement is geheel gerenoveerd in het voorjaar van 2021. De accommodatie beschikt over een woonkamer met TV, een volledig uitgeruste keuken, een slaapkamer met 2 stappelbedden (waarvan één onderbed 120 cm breed is), een badkamer met douche, wastafel en WC. In de woonkamer staat een zitbank die ook gebruikt kan worden als tweepersoonsbed.

GRÅSTÖTEN (4-5 pers)

Gråstöten is een appartement geschikt voor 4 tot 5 personen. De accommodatie beschikt over een woonkamer met TV, een volledig uitgeruste keuken (gerenoveerd in 2021), een slaapkamer met 2 stappelbedden (waarvan één onderbed 120 cm breed is), een badkamer met douche, wastafel en WC. In de woonkamer staat een zitbank die gebruikt kan worden als tweepersoonsbed.

Onze appartementen: wat kun je verwachten?

Wil je meer informatie of reserveren?