Accommodatie

ONZE ACCOMMODATIE

Fjällnäs Camping & Lodges beschikt over sfeervolle en betaalbare lodges (stugor) en appartementen die van alle  gemakken zijn voorzien. Onze accommodaties zijn vernoemd naar de bergen in de directe omgeving van onze camping. Met uitzondering van de kerst- en paasvakantie, kun je onze accommodatie ook voor één nacht boeken. We hanteren geen vaste aankomst- en vertrekdagen.

 

Sylarna (4 pers)

Lodge Sylarna heeft een fantastisch uitzicht over het meer en de fjälls. De lodge beschikt over een woonkamer met keuken, badkamer met douche, toilet en wastafel, gratis WiFi en TV. Op de tweede verdieping bevindt zich de slaapkamer met een tweepersoonsbed en twee eenpersoonsbedden. De lodge beschikt over een eigen terras en balkon.

Helags (4 pers)

Lodge Helags heeft een fantastisch uitzicht over het meer en de fjälls. De lodge beschikt over een woonkamer met keuken, badkamer met douche, toilet en wastafel, gratis WiFi en TV. Op de tweede verdieping bevindt zich de slaapkamer met een tweepersoonsbed en twee eenpersoonsbedden. De lodge beschikt over een eigen terras en balkon.

Mittåkläppen (2 pers)

Lodge Mittåkläppen is een loftstuga. Deze gezellige lodge is zeer geschikt voor actieve wandelaars en sportieve wintersporters. De loftstuga heeft een fantastisch uitzicht over het meer en de fjälls. De lodge beschikt over een woonkamer met kitchenette, toilet met wastafel en gratis WiFi. Douchen kun je in ons servicegebouw (gratis). Boven in de knusse loft bevinden zich twee eenpersoonsbedden. De loftstuga beschikt over een eigen terras.

Onze lodges: wat kun je verwachten?

STORVIGLEN (5-6 pers)

Storviglen is ons grootste appartement. We hebben dit appartement in het voorjaar van 2021 geheel vernieuwd. Het appartement beschikt over een woonkamer met TV, gratis WiFi, een volledig uitgeruste keuken, slaapkamer met tweepersoonsbed, slaapkamer met twee stapelbedden (waarvan één onderbed 110 cm breed is), een ruime badkamer met douche, wastafel en WC. In de woonkamer staat een hoekbank die ook gebruikt kan worden als tweepersoonsbed.

SVANSJÖKLÄPPEN (4-5 pers)

Svansjökläppen is een appartement geschikt voor 4 tot 5 personen. Ook dit appartement is geheel gerenoveerd in het voorjaar van 2021. De accommodatie beschikt over een woonkamer met TV, gratis WiFi, een volledig uitgeruste keuken, een slaapkamer met 2 stappelbedden (waarvan één onderbed 110 cm breed is), een badkamer met douche, wastafel en WC. In de woonkamer staat een zitbank die ook gebruikt kan worden als tweepersoonsbed.

GRÅSTÖTEN (4-5 pers)

Gråstöten is een appartement geschikt voor 4 tot 5 personen. De accommodatie beschikt over een woonkamer met TV, gratis WiFi, een volledig uitgeruste keuken (gerenoveerd in 2021), een slaapkamer met 2 stapelbedden (waarvan één onderbed 110 cm breed is), een badkamer met douche, wastafel en WC. In de woonkamer staat een zitbank die gebruikt kan worden als tweepersoonsbed.

Onze appartementen: wat kun je verwachten?

Nieuw in 2022: Glamping in Sami-stijl

Voor een bijzondere vakantie bieden we tijdens het zomerseizoen van 2022 een comfortabele Tentipi aan. Deze tipi ( 32 m2) is ingericht voor twee personen en heeft een tweepersoonsbed, een gezellig zitje, een eigen koelkast, elektrisch kooktoestel. Je hebt zelfs een eigen vuurplaats! Vanuit je tipi heb je een fantastisch uitzicht over het meer en de fjälls.

Glamping in een tipi: wat kun je verwachten?

Wil je meer informatie of reserveren?